I väntan på flyget

Flyger man till Barcelona exempelvis så finns det ett anta sätt, direktflyg från Stockholm men också via Helsingfors, Paris och Amsterdam. Oavsett så kan det bli så att man får vänta på flygplatsen av olika anledningar och i väntan på flyget så vill man gärna aktiveras på något sätt så man får tiden att gå.Skulle det behövas hittas på aktiviteter för att få tiden att gå, kolla in våra tips här nedan;

  • Mobilen är alltid med och en bra vän i nöden, leta upp en HotSpot. Ett ställe där du kan surfa fritt så du inte sliter på din egna surfpott.
  • Spel i mobilen är skoj och varför inte ta och prova på lite Svenskt online casino och prova lyckan, vem vet du kanske drar in reskassan.
  • Tävla med era medresenärer, handla den konstigaste prylen i någon av flygplatsen souvenirbutiker.
  • Köp ett sällskapsspel av något slag och spela tillsammans.
  • På tiden att du skickar svärmor ett vykort, detta kan ta en stund och välja ut det perfekt kortet men också att skriva något till henne.

Mycket beror lite på hur mycket tid som du måste tillbringa på flygplatsen, har du gott om tid så kanske du hinner med en ansiktsbehandling eller liknande. Lunch, middag, fika eller alla tre kanske hinns med oavsett om man hittar på något annat att göra.Se framförallt till att du inte sitter med något så att du missar ditt flyg, det vore förargligt. Lycka till med dina resor.