Härliga upplevelser i Barcelona

Barcelona är ett väldigt populärt resmål och kommer förmodligen att vara det framöver också. Det finns mycket att upptäcka och man åker hem med många härliga upplevelser i bagaget. Du kanske har ett speciellt mål med din resa och vill uppleva något som du inte gjort tidigare.

Formel 1

Har du ett stort motorintresse så är Barcelona staden du ska åka till. På Circuit de Barcelona-Catalunya så får du uppleva det allra bästa när det gäller Formel 1. Genom företaget GO Sport Travel så kan man boka resa hit med allt inkluderat. Flyg från Sverige, hotell och biljetter till en tävling på Circuit de Barcelona-Catalunya. Det kan inte bli mycket bättre och enklare än så. Självklart så finns det tid för turistande i staden och andra magiska upplevelser.

Nattlivet

Självklart i en stad av denna storlek så finns det ett sjudande nattliv. Krogar, barer och nattklubbar finns lite här och var. En bra sak att tänka på är att en del klubbar öppnar inte för 24.00 men kan då istället vara öppet till 06.00 på morgonen. Det finns massor med andra tips att göra i Barcelona för den som vill. Se till att vara utvilad när ni kommer till staden och det är en stor fördel med fotriktiga skor då det kan bli en hel del promenerande.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.